Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Kommentarutkast for OG21s reviderte strategi er nå tilgjengelig!

OG21s reviderte strategi er i dag lagt ut for gjennomsyn og kommentarer. OG21 er i rute til å ha den nye strategien klar til OG21-forum 30.november.

– Den reviderte OG21-strategien PDF - 13,6 MB tar tak i de store teknologiutfordringene som norsk sokkel står overfor, forklarer OG21s styreleder Lars Høier.

– Dokumentet er tydelig på prioriteringer som bør gjøres for å utvikle og ta i bruk teknologi som vil bedre effektiviteten på norsk sokkel, senke kostnader, øke utvinningen og ikke minst redusere utslipp av klimagasser, utdyper Høier.

Dokumentet har blitt til gjennom et omfattende samarbeid i OG21s teknologigrupper, og OG21 har mottatt innspill fra hele petroleumssektoren, inklusive leverandørindustrien, oljeselskap og akademia siden arbeidet startet i 2015.

Strategien skal oppdateres etter at nye innspill er mottatt, og det ferdige dokumentet vil bli presentert på årets OG21-forum 30. november på Radisson Blu Scandinavia Hotell.

Fristen for å sende inn kommentarer til det reviderte strategidokumentet er 26. september.

Det reviderte strategidokumentet er delvis basert på en studie utført av Rystad Energi som finnes under Rapporter i menyen til venstre under fanen 2016.

Skrevet av:
Dafina Shala
Publisert:
26.08.2016
Sist oppdatert:
13.06.2017